Loop met je dokter 24 september 2022!

Op zaterdagmiddag 24 september trekken we voor de 14e keer met onze dokters de natuur in. We starten bij Kasteel Borgharen met twee prachtige wandelingen in en rond het mooie grensmaasgebied. 

U kunt voor een afstand van 5 kilometer kiezen of van 10 kilometer.  

Jack Vinders zal ons weer uitgeleide doen met een lied en zijn bekende kwinkslagen, ook zal er muzikale omlijsting onderweg, tijdens pauzes en bij de finish zijn. 

We worden natuurlijk voorzien van een gezond en lekker lunchpakket en na afloop krijgt u een goed gevulde goodie bag mee naar huis. 

Ook de veiligheid wordt niet vergeten; een medisch team van Dutch Medical Service zal aanwezig zijn.

Bekijk hier de video van editie 2021 en schrijf u nu in bij een teamcaptain naar keuze!

Bekijk hier de video van editie 2020.

Nog steeds wordt een hoog aantal mensen in Limburg door een hart- of vaatziekte getroffen. Een zorgwekkend gegeven dat onze volle aandacht verdient. Artsen en onderzoekers van het Maastricht Hart+Vaat Centrum, artsen van Maastricht UMC+ en Zuyderland en huisartsen uit de regio strijden tegen dit ernstige probleem, maar hebben uw hulp hard nodig. Door deelname aan Loop met je dokter steunt u de strijd tegen hart- en vaatziekten in Limburg.

Read more Read less

Terugblik Kick-off Loop met je dokter

29-04-2022 | 14:54

Op dinsdag 12 april kon het eindelijk weer....de wetenschappelijke 'aftrap' van Loop met je dokter in het stadhuis van Maastricht. Met o.a. interessante presentaties over slaapapneu, hartrevalidatie op afstand en over de restauratie van onze startlocatie van dit jaar; kasteel Borgharen. Ook een indrukwekkende reanimatie demonstratie. 

Bekijk hier de foto's

 

Read more | View all