Loop met je dokter, de 15e editie was top!

Ontzettend trots en dankbaar na een prachtige 15e editie van Loop met je dokter bij Buitenplaats Vaeshartelt In Maastricht. Dank aan alle vrijwilligers, Jack Vinders, Sambaband Amistura, Katja Henz, Wil Brands, Dutch Medical Service, vrijwilligers van Medtronic; en ABN AMRO, artsen van het Maastricht UMC+ en Zuyderland, fotografen Jean-Pierre Geusens en Philippe Van den Akker, Taskforce QRS Maastricht, burgemeester Hillenaar van Gemeente Maastricht en wethouder Derksen van Gemeente Gulpen-Wittem, UM SPORTS, Stella Maris College meerssen, alle sponsoren, lotenverkopers en deelnemers. Het was top! Film gemaakt door Ron Ramaekers

Save the date: zondag 29 september 2024 in de gemeente Gulpen-Wittem!

Klik hier voor de foto's van editie 2023

Bekijk hier de video van editie 2023

 

Nog steeds wordt een hoog aantal mensen in Limburg door een hart- of vaatziekte getroffen. Een zorgwekkend gegeven dat onze volle aandacht verdient. Artsen en onderzoekers van het Maastricht Hart+Vaat Centrum, artsen van Maastricht UMC+ en Zuyderland en huisartsen uit de regio strijden tegen dit ernstige probleem, maar hebben uw hulp hard nodig. Door deelname aan Loop met je dokter steunt u de strijd tegen hart- en vaatziekten in Limburg.

Lees meer Lees minder

Jij ook? Samen met je partner, vrienden, familie of je collega’s en iedereen die van wandelen houdt. Kun je niet meelopen, je kunt toch helpen! Word lotenverkoper. 

  Bekijk alle
29/09/2023 | 11:54

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor de 15e editie van Loop met je dokter wordt nu gesloten. Inclusief alle vrijwilligers zullen we met meer dan 400 personen een prachtige dag gaan beleven. Zorg dat je er volgend jaar ook bij bent!  Je kunt tot en met zondag 1 oktober loten kopen voor de loterij. Misschien win jij die fantastische hoofdprijs, of een van de andere mooie prijzen! De laatste loten worden per mail verstuurd op maandag 2 oktober. De trekking is op 3 oktober en staat op 4 oktober op deze website.

Loop met je dokter wordt elk jaar georganiseerd door Hart en vaat onderzoekfonds Limburg. Dit fonds steunt medisch-wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Maastricht UMC+ en de Limburgse partnerziekenhuizen. Hart en vaat onderzoekfonds Limburg zet zich ook in voor de bewustwording van een gezonde leefstijl: dit is een eerste stap naar het voorkomen van hart- en vaatziekten.