Loop met je dokter, 15e editie op zondag 1 oktober 2023!

Startlocatie is dit jaar weer een hele mooie! We zijn van harte welkom bij Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht.

Er kan weer worden gekozen voor mooie routes met een afstand van 5 kilometer  of van 10 kilometer.  

Jack Vinders zal ons weer uitgeleide doen met een lied en zijn bekende kwinkslagen. Deelnemers worden ontvangen met de opzwepende klanten van Sambaband Amistura, Wil Brands op de accordeon zit ergens op de route en Laat en Zaat sluit de middag swingend af. 

We worden natuurlijk voorzien van een gezond en lekker lunchpakket en na afloop krijgen de deelnemers een goed gevulde goodie bag mee naar huis. 

Ook de veiligheid wordt natuurlijk niet vergeten; een medisch team van Dutch Medical Service is aanwezig.

We gaan weer proberen om een bedrag van € 50.000 voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij elkaar te wandelen in het Maastricht UMC+ en de Limburgse partnerziekenhuizen. 

Klik hier voor de foto's van editie 2022

Bekijk hier de video van editie 2022: 

 

Nog steeds wordt een hoog aantal mensen in Limburg door een hart- of vaatziekte getroffen. Een zorgwekkend gegeven dat onze volle aandacht verdient. Artsen en onderzoekers van het Maastricht Hart+Vaat Centrum, artsen van Maastricht UMC+ en Zuyderland en huisartsen uit de regio strijden tegen dit ernstige probleem, maar hebben uw hulp hard nodig. Door deelname aan Loop met je dokter steunt u de strijd tegen hart- en vaatziekten in Limburg.

Mehr lesen Weniger lesen

Erstellen Sie eine Spendenaktion oder schließen Sie sich einem Team aus Freunden, Kollegen, Ihrer Sportmannschaft oder Klassenkameraden an. Lassen Sie sich von diesen Beispielen inspirieren.

Spendenaktion starten
  Alle ansehen
29/04/2022 | 14:54

Terugblik Kick-off Loop met je dokter

Op dinsdag 12 april kon het eindelijk weer....de wetenschappelijke 'aftrap' van Loop met je dokter in het stadhuis van Maastricht. Met o.a. interessante presentaties over slaapapneu, hartrevalidatie op afstand en over de restauratie van onze startlocatie van dit jaar; kasteel Borgharen. Ook een indrukwekkende reanimatie demonstratie.  Bekijk hier de foto's  
Alle ansehen

Loop met je dokter wordt elk jaar georganiseerd door Hart en vaat onderzoekfonds Limburg. Dit fonds steunt medisch-wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Maastricht UMC+ en de Limburgse partnerziekenhuizen. Hart en vaat onderzoekfonds Limburg zet zich ook in voor de bewustwording van een gezonde leefstijl: dit is een eerste stap naar het voorkomen van hart- en vaatziekten.