Loop met je Dokter - zaterdag 28 september 2019

Nog steeds wordt een hoog aantal mensen in Limburg door een hart- of vaatziekte getroffen. Een zorgwekkend gegeven dat onze volle aandacht verdient. Artsen en onderzoekers van het Maastricht Hart+Vaat Centrum, artsen van Maastricht UMC+ en Zuyderland en huisartsen uit de regio strijden tegen dit ernstige probleem, maar hebben uw hulp hard nodig. Meld u nu aan voor Loop met je dokter en steun hiermee de strijd tegen hart- en vaatziekten.

We gaan op 28 september starten bij een prachtige locatie; de kasteelhoeve van Kasteel Borgharen te Maastricht. Waar de inschrijving begint om 12.00 uur en we van een optreden van Sambaband Amistura kunnen genieten. Jack Vinders zingt en presenteert waarna de wandelingen voeren naar Itteren waar we de lunch zullen gebruiken. Bij terugkeer in Borgharen kunnen we onder het genot van een drankje luisteren en kijken naar optredens van Frans Theunisz en Angelina! 

Het is de bedoeling dat u zich aansluit bij één van de teamcaptains. Lees hun motivatie, maak uw keuze en schrijf u in! Niet meelopen, maar wel steunen? Sponsor een team en krijg 1 lot per gedoneerd bedrag van € 5,00. 

Lees meer Lees minder
van totaal € 50.000 (88%)

Nog meer artiesten!

13-08-2019 | 12:59  Ook accordeonist Chrit Habets zal weer van de partij zijn. En natuurlijk de band 'Hij actief' op de pauzeplaats in Itteren. We maken er een feestje van!
Lees meer | Bekijk alle