Loop met je Dokter - zaterdag 26 september 2020

Nog steeds wordt een hoog aantal mensen in Limburg door een hart- of vaatziekte getroffen. Een zorgwekkend gegeven dat onze volle aandacht verdient. Artsen en onderzoekers van het Maastricht Hart+Vaat Centrum, artsen van Maastricht UMC+ en Zuyderland en huisartsen uit de regio strijden tegen dit ernstige probleem, maar hebben uw hulp hard nodig. Door deelname aan Loop met je dokter steunt u de strijd tegen hart- en vaatziekten in Limburg.

In 2019 zijn we gestart op een prachtige locatie; de kasteelhoeve van Kasteel Borgharen te Maastricht en konden genieten van prachtige wandelingen, een voedzame lunch en spetterende optredens van Sambaband Amistura, Angelina en Frans Theunisz. Bekijk hier de video. 

Volgende editie: zaterdag 26 september 2020 in de gemeente Eijsden-Margraten!

De geplande Kick-off op donderdag 16 april 2020 is vanwege de uitbraak van het Corona virus uitgesteld. Houd deze website in de gaten voor meer informatie!

Lees meer Lees minder
van totaal € 50.000 (0%)
U kunt zich over:

Kick-off Loop met je dokter in Margraten uitgesteld.

27-02-2020 | 15:52 Kick-off van Loop met je dokter in het gemeentehuis van Eijsden-Margraten wordt uitgesteld. Op zaterdag 26 september 2020 gaan we alweer voor de 12e keer de paden op, de lanen in met Loop met je dokter. Deze keer in de gemeente Eijsden-Margraten. Vooruitlopend op deze 12e editie zou op donderdag 16 april de Kick-off plaatsvinden. In verband met de uitbraak van het Corona virus zijn we helaas genoodzaakt deze bijeenkomst uit te stellen. Houd deze website en onze nieuwsbrieven in de gaten voor updates over een nieuwe datum.   
Lees meer | Bekijk alle