John Versluijs

Steun onderzoek naar hart- en vaatziekten en koop loten bij mij!

( Algemeen Inschrijfgeld  | Lid van team: Team Bloedtesten door Dik en Dun )

Meer informatie

Ik vind onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg belangrijk en zet daarom mijn beste beentje voor bij Loop met je dokter! Na zelf 2x een engeltje op mijn schouder te hebben gehad (2x longembolie / trombosebeen). Steun ik Limburgs onderzoek. U ook? Koop dan loten bij mij. Samen roepen wij hart- en vaatziekten in Limburg een halt toe en je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen!

20/06/2024
16:35

John

Bekijk alle
  Bekijk alle
20/06/2024 | 17:29

2x Longembolie en links een trombosebeen.

In 2009 en 2011 ervaren hoe belangrijk bloedonderzoek is. Stolsels kunnen heel gevaarlijke gevolgen hebben en kunnen zelfs leiden tot overlijden als ze wegschieten naar je hart of hersenen. Bij mij is het ontstaan door een trombosebeen. Het geluk is met mij geweest dat ze mij op tijd hebben kunnen behandelen. De rest van mijn leven moet ik bloedverdunners slikken en heb ik last van inspanningsastma door een beperkte longcapaciteit. Maar daar valt mee te leven.De laatste keer bij de Cardioloog van de Hartkliniek in Maastricht kreeg ik ook te horen dat ik een aneurysma in de opgaande aorta heb net als mijn 6 jaar oudere broer. Met dat verschil dat bij mij, als het in dit tempo doorgaat, nog wel een jaar of 14 duurt voordat het écht riskant wordt. Dit jaar in december wordt ik 70 jaar. Bij mijn broer is dat niet zo. Hij zit al in de kritieke fase. Ze kunnen hem echter niet opereren door een ernstige vorm van hartfalen. Mensen ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Steun het hart- en vaat onderzoekfonds Limburg. Het is zo belangrijk!! Koop loten bij mij, andere lopers of bij de lotenverkopers die bij u aan de deur komen. Bij voorbaat dank! John Versluijs

Loop met je dokter wordt elk jaar georganiseerd door Hart en vaat onderzoekfonds Limburg. Dit fonds steunt medisch-wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Maastricht UMC+ en de Limburgse partnerziekenhuizen. Hart en vaat onderzoekfonds Limburg zet zich ook in voor de bewustwording van een gezonde leefstijl: dit is een eerste stap naar het voorkomen van hart- en vaatziekten.