Sponsorpakketten

In Nederland zijn er zo'n 1,5 miljoen mensen met een chronische hart- of vaatziekte.

Elke dag: 

  • sterven 103 mensen aan een hart- of vaatziekte: meer vrouwen dan mannen
  • sterven 50 mannen en 53 vrouwen aan een hart- of vaatziekte
  • sterven 24 mensen jonger dan 75 jaar aan een hart- of vaatziekte
  • worden zo'n 700 mensen in het ziekenhuis opgenomen vanwege een hart- of vaatziekte

De kans dat een medewerker of collega wordt getroffen door deze ziekte is dan ook groot.

Hart en vaat onderzoekfonds Limburg steunt met gelden van ondermeer Loop met je dokter baanbrekend onderzoek dat uitgevoerd wordt in het Maastricht UMC+ en Limburgse partnerziekenhuizen. Onderzoek dat kostbaar is. Kostbaar in tijd en in geld. Steun is nu belangrijker dan ooit! Doe daarom mee aan de Loop met je dokter 2024.

3 goede redenen om mee te doen met je bedrijf:

1. Wandelen is gezond!

Wandelen is goed voor alles; voor je hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten, gewrichten en spieren. Maar ook je geheugen verbetert en je gewicht kan erdoor afnemen. En niet te vergeten: het vermindert stress!

2. Geld inzamelen voor onderzoek 

Geld voor onderzoek is van levensbelang, juist nú! Voor corona zijn vaccins; voor hart- en vaatziekten geldt dit helaas niet. 

3. Sport verbindt; alle medewerkers kunnen meedoen!

Een gezamenlijk doel! Samen wandelen en geld ophalen voor baanbrekend onderzoek naar hart- en vaatziekten. Zo kan Loop met je dokter een mooie teambuilding activiteit zijn; wandel samen met je collega’s 5 of 10 kilometer in een team

We hebben standaard Sponsorpakketten  Mocht je een sponsorpakket op maat willen hebben is dit natuurlijk ook mogelijk. Ga dan naar het  Contactformulier, we komen er samen vast wel uit! 

 

 

 

 

Sponsorpakket 2022 Sponsor ons