Waarom meedoen met Loop met je dokter

Denk dan aan de 3 G's:

Gezond

Wandelen doe je buiten. En dat is extra gezond. Buitenlucht geeft je een fitter gevoel en meer energie! Wist u dat een dagelijkse wandeling van 30 minuten de kans op hart- en vaatziekten vermindert?

Gezellig

Loop met je dokter is een heel gezellig en gemoedelijk evenement. Een fijne wandeling waarin jij en je arts elkaar op een andere manier leren kennen. Loop met collega's, vrienden, buren, familie. Ook voor kinderen is het leuk om mee te doen; er zijn kinderactiviteiten zoals bijvoorbeeld schminken. Kinderen tot en met 12 jaar wandelen gratis mee, mits begeleid door een betalende volwassene per kind. Jack Vinders presenteert en zingt een lied. We sluiten af met muziek en een drankje. Mocht dat door corona niet mogelijk zijn, zorgen we buiten op het parcours voor voldoende vertier en  amusement. 

Goed doel

Samen proberen we dit jaar weer een bedrag van € 50.000 bij elkaar te wandelen. Dit gaat allemaal naar baanbrekend onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Maastricht UMC+ en de Limburgse partnerziekenhuizen.

Dus: Schrijf je in bij één van de teamcaptains en doe mee! 

Kun je zelf niet meelopen? Steun dan één van de teams, of koop op deze website loten